BIO Candy Magasinet Tanker Din telefon kan holde i mere end 2 år

Din telefon kan holde i mere end 2 år

Det er blevet et køb og smid ud samfund, der er til nu endnu ikke lavet fyldestgørende undersøgelser om, hvorfor danskerne skifter deres telefoner ud og hvorfor de gør det så ofte. Spekulationerne går dog ud på, at det kan være grundet følelsen af at være med på moden, have det nyeste nye eller fordi det er blevet så meget nemmere og en mere generel holdning at vi bare skifter vores ting ud. Derfor passes der heller ikke så godt på de ting vi ejer i dag, som der blev gjort for bare 5-10 år siden. Undersøgelser viser at over halvdelen af danske forbrugere ikke har haft deres mobil i mere end to år og det er simpelthen for lidt. Læs mere om det her.

En telefon kan sagtens holde i mere end 2 år

De fleste producenter af mobiltelefoner lancere hvert år en ny topmodel, det vil så sige at efter to år, så er din mobiltelefon for længst forældet. Det er en rigtig kedelig tendens og speciel for miljøet. Når der skal være så meget fart over feltet i forbindelse med at lave nye telefoner og topmodeller, så er det også begrænset, hvor meget mere de har at byde på i forhold til den tidligere model. Udviklingen, ligesom alt andet, går langsomt og gradvist. Derfor giver det heller ikke den helt store mening, hvorfor der skiftes telefoner ud så ofte. Det er slet ikke nødvendigt, det er belastende for miljøet og det er heller ikke det bedst valg i forhold til din egen økonomi. Kan du tage et aktivt valg om at beholde din telefon i mere end to år? det kan ihvertfald sagtens lade sig gøre.

Sådan kan du passe godt på din telefon

Hvis du gerne vil passe bedre på din telefon, på miljøet og på din egen økonomi, så er der specielle tiltag som du kan gøre dig. På den måde bliver du heller ikke en del af den kedelige køb og smid ud kultur. Du kan passe på din telefon ved, at beskytte den bedre. Købe et godt cover der beskytter hjørnerne som er en af de mest udsatte komponenter. Endnu en del som er meget udsat på telefonen er skærmen, her kan du med fordel bruge oneplus panserglas. På den måde har du beskyttet din telefons mest udsatte komponenter og derfor er der større chance for den holder længere. Dit lade mønster kan også have meget at sige i forhold til batteriets levetid og dermed også din telefons levetid. Det vigtigste er klart, at du passer godt på din telefon og stopper med den mentalitet som 60% andre danskere også har, hvor telefonen bliver udskiftet indenfor 2 år.

Related Post