BIO Candy Magasinet Tanker Køb Bitcoin (BTC) – læs her hvordan

Køb Bitcoin (BTC) – læs her hvordan

Køb Bitcoin er måske noget, du har hørt mange snakke om, siden det i 2017 blev kæmpe stort. Her steg det med mere 2000% på bare et år, så det var ikke så underligt, at det blev talt om. Kryptovaluta siges generelt at have en god fremtid på aktiemarkedet, og det er klart, at der også er mange fordele ved at have et pengesystem, der i langt højere grad er digitaliseret.

Hvad styrer aktierne for Bitcoins?

Det er vigtigt, at man holder nøje øje med sine aktier generelt, fordi aktiemarkedet er meget dynamisk, og fordi aktier hurtigt både kan falde og stige. Når det kommer til Bitcoins, er det ikke meget anderledes. Her er det igen udbud og efterspørgsel, der er med til at afgøre, hvordan aktierne ser ud.

Du starter med at vælge din handelsplatform

Når du skal i gang med at købe bitcoins, så skal du for det første vælge den handelsplatform, du har tænkt dig at bruge. Køb btc – se mere her for at se den fulde guide for, hvordan du kommer i gang med at købe bitcoins. Det kan også være, at denne artikel er nok. Du kan prøve at fortsætte med at læse med.

Opret en konto på din handelsplatform

Det næste, du gør, i din proces mod at købe bitcoins, er, er at opretter en konto inde på den handelsplatform, som du har valgt at bruge. Det kan f.eks. være, at du har valgt at brueg eToro, som er en kæmpe handelsplatform med en kurtage på 0%. Derfor kan det være et godt valg, når man leder efter en god handelsplatform. Derudover kan det være vigtigt at huske at vælge en handelsplatform, der er brugervenlig. Hos eToro er det nemt og hurtigt at oprette sig.

Sæt penge ind

Det er klart, at du skal have nogle midler at gøre godt med, før du kan træde ind i aktiemarkedet og begynde at købe bitcoins eller andre aktier. Dette er også noget, der bør komme rimelig intuitivt, når du sidder inde på din handelsplatform. Gør det ikke det, kan det være, at du skal vælge en anden. Vil du f.eks. udelukkende handle med danske aktier, så kan SaxoInvestor også være et muligt valg. Men når det kommer til at købe bitcoins, anbefaler mange at bruge eToro.

Køb bitcoins (BTC)

Nu er du faktisk klar til at komme i gang med at købe bitcoins for første gang. Du kan faktisk bare søge på ”bitcoins”, når du er inde i platformen. Du kan også søge på krypto, og det kan jo være, at der er andre krypovaluta, du også overveje at investere i. Så er det vigtigt, at du også undersøger markedet for dette.

Related Post