BIO Candy Magasinet Tanker Få et blødgøringsanlæg i din bolig!

Få et blødgøringsanlæg i din bolig!

Går du op i at din bolig er teknologisk men stadig miljøvenlig? Med et blødgøringsanlæg får du det bedste af begge verdener. Det vil fremme din bolig på mange punkter og samtidig gøre dit hjem mere miljøvenligt. Læs lige her i artiklen, hvad et blødgøringsanlæg kan gøre for dig.

Hvad er et blødgøringsanlæg?
Et blødgøringsanlæg laver kalkfrit vand, også kaldet blødt vand, i din bolig. Anlægget installeres af en autoriseret VVS’er der hvor vandet kommer ind i dit hjem og skal tilsluttes strøm og afløb. Et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark fungerer via ionbytning som er en effektiv og let måde at fjerne kalken i vandet på.

Kalkfrit vand kan give mange fordele
At have kalkfrit vand i hjemmet fører mange fordele med sig. Der sætter sig ikke kalkaflejringer i rør og varmtvandsbeholder som gør at du kan energiforbedre din bolig med op til 30%. Derudover sætter der sig ikke kalk på armaturer, vask, toilet, glas og fliser. Det betyder at dit rengøringsarbejde bliver meget lettere og der kommer meget mindre af det. Faktisk kan du sparer op til 5 timer om ugen på dagligt rengøringsarbejde. Men det er også dine vinddrevne hårdhvidevarer og husholdningsapparater som nyder godt af det kalkfrie vand. Det skyldes at der ikke sætter sig kalk i slanger, filtre og dyser hvilket betyder at apparaterne kan forlænge deres levetid med op til 5 år. Derudover slipper du for afkalkning af kaffemaskine og elkedel, og alle dine produkter har behov for langt mindre sæbe til rengøring. Dette gælder både vaskemaskine og opvasker. Dit tøj og andre tekstiler bliver mindre slidt, holder farven bedre og bliver blødere. Dit service, glas og gryder får ikke kalkstriber og glaspest. Men også din hud nyder godt af det bløde vand og vil føles mere blød ligesom dit hår. Du vil kunne bruge langt mindre sæbe når du vasker dig.

Et blødgøringsanlæg er miljøvenligt
Anlægget er i sig selv ikke miljøvenligt da det bruger både strøm og el, men det sparer dig for lige så høj udskiftning af dine hårdhvidevarer og husholdningsapparater. Derudover kan du sætte dit sæbeforbrug og brug af rengøringsmidler og afkalkningsprodukter gevaldigt ned og spare miljøet for en masse kemikalier.

Hvorfor skal jeg vælge Aqua Danmark?
Der er mange forskellige blødgøringsanlæg på markedet. Aqua Danmarks blødgøringsanlæg skiller sig ud ved at være meget kompakte men stadig have en stor kapacitet. Dette gør det let at skabe plads til anlægget hvor det skal installeres i f.eks. bryggerset eller kælderen. Derudover får du fordele som natgenerering, kompatibel med alle salttabletter og ydeevne der kan bære et vandforbrug for helt op til 8 personer i den almindelige husstand.

Related Post