BIO Candy Magasinet Tanker 3D print af mig selv – det bliver et kæmpe jatak her fra!

3D print af mig selv – det bliver et kæmpe jatak her fra!

Hvis du nogensinde har overvejet at få din helt egen 3D printede mini-replika model af dig selv i 3D print, så er det nu du skal slå til. Eller hvis ikke en 3D printet kopi af sig selv, måske din familie børn, kanin, skilpadde, hund eller kat? Det er kun din fantasi der sætter grænser – så hvorfor stoppe lige der? Det kan være en super flot 3D model af dig og familiens favorit hund, kat, hamster eller marsvin. Der er så mange muligheder med 3D print, der kan være populære. 

 

Vi kan også kalde det et 3D printet mini me eller mini mig, som vi kalder det på pære dansk. Hvor det er således at lithophane kan hjælpe 2D billeder med at komme til live, så kan den rigtige kombination af og version af resiner og filamenter. På denne måde kan vi få selv de aller fineste små nuancer som snørrebånd, ​​læbestift eller øjenvipper blive flot overført til din egen 3D kopi af dig selv, allerede i dag.

 

Vi kan lave mange typer af 3D figurer –  menneske eller dyr. Det er kun din og dines fantasi der sætter grænserne for hvad der kan lade sig gøre. Hvad du så end ønsker ift. at få en 3D kopi af hvis det ikke er dig selv, er du altid mere end velkommen at kontakte os. Eller læse mere på blog på hjemmesiden først. Her kan du fx læse om hvordan vi løste den meget komplekse 3D print opgave da Netflix ringede og bestilte custom 3D actionfigurer til TikTok seks forskellige influencers ansigter. Eller du kan klikke på nedenstående link og gå direkte til bestilling af 3d figur af dig selv, i dag!

 

Få tilbud på 3D printet version af dig selv i dag!

 

Bestil en 3D printet kopi af sig selv allerede i dag. Det er ganske vist, at det i dag er således at der efterhånden og det føles ofte som hver dag, at der popper endnu en service frem på internettet, der vil tilbyde dig  en tro 3D print kopi af dig selv. Nogle bedre en andre. Det er en trend, som vi fra 3D actions selvfølgeligt er den del af og som vi tænker på som den ultimative 3D selfie. At få lavet en 3D printet figur af sig selv, er i vores verden ikke bare en sjov ide. Vi har efterhånden så mange gode 3D print selfies samt “figur af sig selv” projekter i produktionen, at det er en ren fornøjelse.

 

Man kan måske endda sige, at eftersom det klassiske 3D print mig selv eller 3D print cartoon versioner eller 3D bobbleheads, er den nye selfie. 3D scan af din krop, det er dyrt og besværligt og det kommer til altid til at foregå hvor du er fysisk til stede i samme rum som den person der kommer med 3D acanneren. Mmange 3D scannere, er lavet  som kan foretage en fuld body- eller krops scanning. Der findes mange forskellige 3D scannere. Bedste resultat opnås med industrielle 3D scannere.

 

Men vi tænker nu alligevel at en cartoon tilgang, hvor du blot skal uploade et billede af dig selv eller dem du holder af, er den allerbedste tilgang. Og det er netop derfor at det er på denne måde vi har valgt at tilbyde vores 3D print actionfigur printservice.

 

Vi glæder os til at se dine billeder og høre om dine 3D print idéer – og ikke mindst hjælpe med at føre dem i livet. Ring eller skriv til os i dag!

Related Post