Skal jeres biograf bruge nyt udstyr?

Hvis din biograf skal ud og investere i nye kassesystemer, kaffeautomater, betalingsterminaler m.m. så er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør – ekspertvalg.dk er din hjælp.Her kan du få rådgivning om hvilket produkt der giver mest mening for jeres specifikke behov samt modtager tilbud fra flere forskellige udbydere, så du er sikker på, at have noget at vælge mellem.

Mere effektivt

At opdatere sit kassesystem i en biograf, kan hurtigt vise sig at være en god investering. Med et moderne kassesystem kan man nemlig øge produktiviteten og effektiviteten markant, hvilket kan være vigtigt i “rush-hour” perioderne i en biograf. Kunder der står for lang tid i kø, bliver hurtigt utilfredse kunder, og der er risiko for, at de bruger en anden biograf næste gang de skal se en film. Et moderne kassesystem kan desuden let få integreret software, som henvender sig til biografens behov. Biografen kan dermed få et skræddersyet kassesystem, som kan gøre så let som muligt og betjene for medarbejderen.

Danskerne er rigtig glade for god kaffe

Rigtig mange danskere er glade for en god kop kaffe. Den almene dansker er dog ikke længere tilfreds med den normale sorte kop kaffe. En biograf er i dag derfor nødt til, at kunne tilbyde kaffe, som kvalitetsmæssigt, kommer i nærheden af kaffebarens. At investere i en kvalitets kaffeautomat, er derfor næsten nødvendigt, hvis man vil stille biografgængerens behov. Det er desuden et sted hvor man som biograf kan differentiere sig, i forhold til andre biografer, og på den måde tage markedsandele.

Har jeres biograf behov for at øge effektiviteten ved kassesystemet, eller behov for at tilbyde jeres kunder en rigtig god kop kaffe, så besøg ekspertvalg.dk. Her kan du få tilbud fra forskellige leverandører, og dermed er du sikker på, at du får det produkt som i har behov for.