Sæt dit næste filmset i udbud

Danske film er efterhånden blevet forholdsvis kendte i den øvrige verden, hvilket kan skyldes vores forbedrede evne til at bygge flotte filmset. Opbyggelsen af et lækkert filmset er dog ikke sådan lige til og det kræver derfor ofte, at man ansætter en dygtig virksomhed til opgaven. En måde hvorpå man kan finde den rigtige virksomhed til opgaven, er gennem udlicitering af opgaven.

Hobbiton

Find den rigtige virksomhed til opgaven

Ved opbyggelsen af et større filmset, kan det til tider være nødvendigt at hyre fagmænd. Som ved alle andre byggeopgaver, fås det bedste resultat kun, hvis virksomheden forstår sig på opgaven. Et flot filmsæt kræver derfor, at man hyrer en virksomhed der kan sætte sig ind i filmens verden og samtidig besidder de nødvendige evner. Man kan eksempelvis forestille sig, at det har taget lang tid at finde den helt rigtige landskabsarkitekt og anlægsgartner til opbyggelsen af Tolkiens univers i den seneste Hobbitten film.

Valget af fagmand, vil dog i høj grad afhænge af opgavens art. Af denne grund er det oplagt at udbyde opgaven hos mere end én virksomhed, da man på denne måde finder den virksomhed der bedst kan håndtere opgaven.

Få den bedste pris på din opgave

Ved at sætte opgaven i udbud, kan man ligeledes ofte opnå en bedre pris, end hvis man blot vælger den første virksomhed, som man falder over. Dette er tilfældet, da flere virksomheder vil konkurrere om den samme opgave og dermed trykke prisen i bund. Dette er til fordel for dig, som udbyder.

Udliciter din opgave hos ‘Licitationen – Byggeriets Dagblad’

Byggeriets Dagblad, Licitationen, er landets førende udbudsformidler. Udbud og licitationer samles på forskellige fagblades hjemmesider, hvorfra interesserede virksomheder, via en søgefunktion, kan afgive tilbud på de udbud og licitationer de finder interessante. At sætte sin opgave i udbud hos Byggeriets Dagblad, Licitationen, er derfor en af de bedste måder at opnå bud på sin opgave.