Lån penge til premiere film?

I dag sker det! Der er premiere på endnu en Marvel film, Thor 2! En film med fantastisk aktion og spænding, med baggrundshistorie i den nordiske mytologi, hvor du blandt andet støder på, Thor, Loke, Odin, Mjølner og mange flere. Thor er et led i Marvels Avengers som havde premiere for nogle år siden.

Det kan godt være at en biografbillet kun koster omkring 75 – 100 kr., men for nogle mennesker er det en luksus ydelse som de ikke har råd til. Derfor kan det nogle gange være fristende at lån penge. Der er engang årligt til gengæld en rigtig god mulighed for at komme i biografen for en rigtig billig penge. En gang årligt bliver der afholdt Den store biografdag, som er en da hvor alle biografbilletter er halv pris. Du skal nok forvente at der er kamp om billetterne og det kan være lidt kaotisk i biografen, men for halv pris må man skubbe og kæmpe lidt for at få billetter.

Hvis du ikke har nået at få billetter på Den store biografdag og føler dig snyd for en god oplevelse og en god film, så er der også andre måder til at du kan købe biografbilletter. Du kan eventuelt optage et quicklån, du vil have pengene inden meget kort tid og behøver ikke stille sikkerhed eller redegøre for hvad du skal bruge pengene til. Hvis du optager et quicklån er det bedst at gøre lige inden du får penge på kontoen, så hvis der nu går en god biograf film og du men du først har penge om 14 dage så kan du optage et quicklån også tilbagebetale når de 14 dage er gået. Der er meget høje renter på quicklån derfor anbefales det ikke at du har dem for lang tid.