Kan du lide udenlandske film?

Kan du lide fremmede film, men har problemer med at forstå sproget? Så prøv en sprogrejse. Med en sprogrejse på et par uger, lærer du det lokale sprog, samtidigt med at du oplever den lokale kultur. 

Denne sammensætning kan hjælpe dig med at forstå fremmede film bedre. Du får en sproglig forståelse, samt en kulturel forståelse, og kan sætte dig bedre ind i de forskellegie situationer, som filmen indeholder.

Fransk

Frankrig har en rig kultur for film. Film entusiaster er også ofte glade for franske film. Er du en af dem, men ikke rigtig forstår fransk, så kan en sprogrejse til Cannes være lige noget for dig. Cannes er især kendt for sin årlige filmfestival, hvor de gyldne palmer bliver uddelt. Byen har ca. 70.000 indbyggere, men om sommeren, og især under filmfestivalen, er der ofte det dobbelte. Cannes ligger på Frankrigs sydkyst, og er meget attraktivt feriested. Er det fransk du gerne vil lære, og kombinere det med en dejlig rejse, så kan Cannes stærkt anbefales.

Tysk

Rigtig mange tyske film handler om 2. verdenskrig. Og det er også naturligt, da krigen fylder så meget i Tysklands historie. Kunne du tænke dig at opleve tysk kultur, og samtidigt lære det tyske sprog, så er Berlin er godt sted for dig. Berlin rummer så meget historie, at du næppe kan nå det hele i løbet af en sprogrejse.
Dagligt bor der omkring 3,5 mio. mennesker i Berlin, der er Tysklands hovedstad. I 45 år, op til murens fald i ’89, har byens østlige og vestlige del udviklet sig uafhængigt af hinanden. Det kan stadig mærkes, da bybilledet bærer væsentlige præg af den uafhængige udvikling.

Amerikansk

Man kan ikke komme udenom at de fleste film bliver lavet i USA, og på amerikansk. Der bliver produceret et hav af film i Hollywood hver år. Det er hovedsaligt film på amerikansk de producerer, og filmene bærer ofte præg af det. Rigtig mange Hollywood film er platte, og handler om de samme emner. Er man er rigtig film elsker, er man ikke rigtig fan af de typiske Hollywood film. Dog kan man ikke komme udenom at vi ser rigtig mange af dem alligevel. En sprogrejse i Los Angeles kan hjælpe dig til at forstå sproget, samt give dig et sus af tilværelsen i verdens filmhovedstad. Oplev Beverly Hills, Malibu og de andre kendte steder, du måske har set i diverse film.

Uanset hvilken destination du vælger til din sprogrejse, så kan du være sikker på at opleve den lokale kultur, samtidigt med at lærer sproget.