Har du svært ved at følge med i filmen?

Der kan være mange grunde til, at man har svært ved at følge med i en film. Nogen gange går handlingen for hurtigt, andre gange har man lige været et smut i køkkenet eller badeværelset mens der skete noget essentielt for handlingen. Det kan også være, at man simpelthen har været faldet i søvn, mens det nogen gange skyldes, at ens øjne har svært ved at følge med. 

Giver øjnene op?

Det kan være rigtig irriterende at se en film, hvis ens øjne ikke rigtig kan følge med på skærmen. Det kan især være svært hvis du er nærsynet, og ikke kan se handlingen så tydeligt, hvis tv’et står langt væk. Omvendt kan du også have problemer, hvis du er langsynet, og tv’et står for tæt på dig. I sådanne tilfælde kan du selvfølgelig rykke dit tv eller din sofa, men det er ikke altid muligt, for eksempel når du er i biografen eller er på besøg hos andre mennesker. Det kan simpelthen også være, at din stue er for lille til at rykke sofaen længere bagud, eller der skal være plads til et stuebord og at man kan komme forbi, så du heller ikke kan rykke sofaen tættere på.

Udover at flytte møblerne, er den nemmeste løsning selvfølgelig at få nogle “tv-briller”, som du mestendels bruger når du ser tv. De kan enten være til langsyn eller nærsyn, og ligge i umiddelbar nærhed at tv’et, så de altid er inden for rækkevidde, når du har brug for dem.

En anden mulighed er selvfølgelig at få øjnene ordnet mere permanent.

Forbedr tv-oplevelsen med en øjenlaseroperation

Den mest omstændige, men også mest effektive metode til at forbedre filmoplevelsen, er ved at få en øjenlaseroperation. Med en øjenlaseroperation vil du kunne se skærmen og følge handlingen uden problemer, ligesom du vil kunne se meget bedre i døgnets øvrige timer.

Det kan selvfølgelig virke lidt ekstremt at få en operation, bare fordi man ikke kan se tv. Men det kan være, at problemet med tv-seningen netop er den dråbe, der får bægeret til at flyde over, og som gør, at du simpelthen ikke gider skærmbriller mere. Skærmbriller er selvfølgelig ikke det eneste du slipper for, hvis du vælger at få en øjenlaseroperation. Du vil også slippe for at skulle betale for dyre briller og linser helt generelt, og du skal ikke længere tænke på, hvor dine linser og briller er henne, og huske at have dem med dig, hvis du ikke overnatter hjemme. Med en øjenlaseroperation er du fri!