For jaloux til en biotur?

En mand mellem to damer, en situation der nemt kan skabe jalousi

En biograftur er særdeles hyggelig i det rette selskab, og biografen appellerer til folk i alle aldersklasser. Specielt blandt unge er biografen populær til dates. Hvem husker ikke at have været på 1. date i en biograf? Når man selv kommer op i alderen, er det til gengæld intet sted at man kan føle sig så gammel, som når man sidder i en teenagefyldt biografsal, hvor pigerne skriger hver gang filmens charmetrold dukker op på lærredet.

Det er vigtigt at man har det godt som par, så man kan foretage sådanne aktiviteter og få en hyggelig og god oplevelse ud af det. Har man problemer i parforholdet, er det ofte par-aktiviteterne, som bliver sløjfet først. Dermed ikke sagt at man kan dømme et forholds styrke på antallet af aktiviteter parret foretager sammen.

Jalousi i parforholdet

Specielt blandt unge par, er det meget almindeligt at der jalousi i parforholdet, hvilket på lang sigt kan betyde at forholdet går i stykker. Derfor er det vigtigt at få behandling for jalousien, inden det er for sent. Det er pudsigt at meget jalousi kan være det der ødelægger forholdet og får et par til at splitte op, når jalousi stammer fra frygten for at miste. Hvis først parforholdet er kommet ud på et skråplan, på grund af jalousi, er det derfor svært at rette op på det, for jalousien vil vokse i takt med at parforholdet bliver mere ustabilt.

Nemt at blive jaloux på internettet

I dag er kan man på sociale medier som Facebook, Instagram og mange flere, følge med i sin partners interaktion med venner og bekendte. Det kan hurtigt føre til jalousi, fordi man kan sidde og analysere en samtale og hurtigt lægge mere i en sætning, end der egentlig er. Og hvis man er jaloux anlagt, skal der ikke meget til, før man tror at partneren har noget kørende. Det kan føre til mange skænderier i de danske hjem. Hvis man lider af jalousi, bør man derfor få det behandlet inden at man ødelægger sit forhold. Har man en historie af ødelagte forhold på baggrund af jalousi, er der således også god grund til at gå i behandling, så det ikke går galt næste gang man forelsker sig.

Jalousi i parforhold er desværre langt fra den eneste form for jalousi, folk kæmper med. Der kan også være jalousi over for søskende, forældre, papsøskende og lignende. Uanset hvem man er jaloux, forringer det ens livskvalitet, så man kan ligeså godt få det behandlet inden det bliver værre. Så kan man se frem til at nyde filmen næste gang man er i biografen med kæresten, i stedet for at spekulere over om der er andre, der sidder og kigger efter ham/hende.