Få et gavekort til biografen

faa-gavekort-til-biografen

Hvis du gerne vil i bio, men ikke føler at du har råd til at betale selv, og ikke ønsker at spørge dine forældre, så findes der andre muligheder for, at få en tur ind og se den nyeste Fast and the Furious film, eller hvad du ellers gerne vil se.

Vind billetter til biffen

En af de nemmeste metoder til at komme i biografen, er at tilmelde dig diverse konkurrencer, hvor du kan vinde billetter til en valgfri film. Normalt vil det være 2 eller 4 billetter inkl. popcorn og sodavand, som her hos Kino, hvor de udlodder 5×4 billetter.

Selv om Kino er et oplagt sted at lede efter biografbilletter, findes der som nævnt også mange andre firmaer og organisationer, som udlodder billetter. Du betaler som regl med din emailadresse, som så bliver tilmeldt deres nyhedsbrev. Grunden til at disse firmaer tilbyder biografbilletter er, at det er en relativ lav omkostning for at få tilmeldinger til nyhedsbrevet, samtidig med at konkurrencer om biografbilletter er relevante for mange personer.

Arbejd for et biografgavekort

Hvis du hellere vil være sikker på at få et gavekort, så kan du deltage i betalte undersøgelser. Måden det fungerer på, er at du tilmelder dig et panel og giver nogle få oplysninger om dig selv: køn, alder og postnummer. Normalt fungere det hele online, men der findes også firmaer, som kun tilbyder offline/telefoninterviews.

Hvis du tilmelder dig et af de steder, som tilbyder online undersøgelser, vil du modtage relevante spørgeskemaer pr. mail, som du bliver belønnet for at deltage i. Nogle steder bliver du belønnet med gavekort, mens andre steder tildeler dig point, som kan veksles til gavekort eller andre gaver.

Når du har besvaret nok underøgelser, har du råd til at indløse dem til et gavekort. Du er ikke bundet til at det skal være et gavekort til biografen, men det er selvfølgeligt oplagt, hvis du savner at se en god helaftensfilm. De fleste steder tilbyder gavekort til forskellige biografkæder, så du ikke er bundet til enten Cinemaxx, Nordisk film biografer, Michael Obel gruppen eller Fokus biograferne.

Giveaway gavekort

Den sidste mulighed er de mange bloggere, YouTubere, Instagrammere m.v., som ofte får et hav af merchandise tilsendt fra brands, som ønsker at promovere sig selv. Nogle gange kan du være heldig, at der blandt disse giveaways også er biografbilletter. Der er knap så stor sandsynlighed for at få fingrene i gratis biografbilletter denne vej, men vi synes alligevel at du også skulle have den mulighed med, nu når vi berører emnet.